Sex energier för flow

Titta på de 6 energierna för att få mera FLOW i livetVi har alla en massa energi. Energi att använda till en mängd saker i livet. Självklart eftersträvar många en hög energinivå som stärker, förgyller skapar en känsla av värme eller kanske en situation med ett jämnt flöde av lugn och harmoni.

Även frustration är energi. Allt handlar om hur du använder din energi, blir medveten om vad som ökar respektive dränerar dig på energi och agerar därefter.

Tänk dig metaforen av ett rör, ett rör där det flödar med vatten. Vatten som skall vattna din trädgård och få dina blommar att växa. Om röret läcker, det kanske t.o.m sprutar ut vatten, eller ditt rör är fyllt av slam som blockerar vägen,  så får inte dina blommorna vatten och kan blomstra. Vi kan dock lära oss att hantera våra energier och vattna livets trädgård.


Vi ser att vi i livet har 6 huvudsakliga energier som påverkar ditt välmående. Här får du hjälp att hantera De 6 Energierna:

Läs dessa och fundera på:

Var behöver du investera mera eller sluta slösa?

  1. Tid
  2. Pengar/resurser 
  3. Kreativitet
  4. Relationer – support
  5. Njutning/nöje
  6. Hälsa

När du nu tittar på ditt liv ser du säkert områden, stora eller små som inte riktigt är i den balans som du önskar. Så är det för oss alla från tid till annan. Är det inom någon av energierna som det läcker ut, eller finns det något ”skit i röret” som stoppar att flödet?

Här kan du ladda ner mer utförlig information om de 6 energierna, med tips hur du kan göra:

Läs här om de 6 energierna

Är du intresserad av att göra en förändring?

Titta igen –  Var behöver du investera mera eller sluta slösa?

Skriv ner vad du observerar – allt du lägger märke till.
Sedan skriv ner liten sak – ge dig själv en uppgift som du är villig att börja med NU, inom 14 dagar för att minska energi-dränaget.

Vill du lära dig mera om de 6 energierna och få stöd och support för att bli mer medveten om dina energier och hur du skall få mera FLOW i livet?

Kontakta oss här

Följ oss på Toppkraftsbloggen se här bredvid

Ämnen: KarriärMentorVälja coachLivs- och KarriärplanCoachingLedarutvecklingEnergi

   Written by Catrine Berndtson
Scroll Up